Äitienpäivänä laaksossa jo sula maa

Kotiuduttuamme olimme hämmästyä kun pihalta ja lenkkimaastoistamme oli lumet hävinneet pe-la välisenä aikana. Hullua, että tunturissa on täysi talvi ja täällä laaksossa pääsee jo kohta haravoimaan.Koirat menivät ihan sekaisin kun lumi oli sulanut. Woittokin painalsi menemään kuin nuori koira…Woiton murtunut varvas ei tykännyt tuosta viimeaikojen hangesta. Hanki petti juuri pahimmoisesti ja voi vain kuvitella miltä murtuneessa varpaassa on tuntunut? Nyt ei taas estellyt mikään…Jeppe pääsi unelmaharrastuksensa pariin, lutraamaan vedessä…Eikä Aapeliakaan vesi pelottanut

Virallisesti koiramme aloittavat nyt kesäkauden ja linnut saavat jäädä odottelemaan pesintään sopivia kelejä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s