Kiirunoita!

Näille pojille koiramme pääsivät tänään seisoskelemaan 🙂Olipa ilo löytää näitäkin ”kadonneita” lintuja! Eivät siis ole kadonneet, niitä löytyi parvissa ja hämmästyttävää kyllä jo pareissa ? Tässä maestrot…ensin Jeppe…ja Jepen takaa löytyikin sen iskä ReetuReetu hoiteli vielä ison parven kiirunoita…Jame kannusti Reetua jatkamaan, sillä lintuja ei näkynyt lähellä. Reetu ottaa joskus linnut todella kaukaa…

Aapeli oli oppilaana. Tässä mennään maahan ennen hakuun pääsyä 🙂Aapeli protestoi ensi alkuun laulamalla ”Mene itte, hel#¤&”!” mutta Aapelille ei anneta periksi. Aapeli on kova poika kokeilemaan emäntää ja isäntää… *huokaus* Mutta sitten mentiin eikä meinattu!Maisemat ja keli olivat huikeat!Ylhäällä koirien oli pitkästä aikaa hyvä hakea. Ei tarvinnut puskea umpihangessa…Woitto näytti nauttivan kovasta maasta silmin nähden 🙂Tänään ajettiin myös Finnmarkslöpet, valjakkoajoja…Levajoella oli täysi tohina päällä Upea päivä kaikkiaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s