Lunta, lunta ja vielä kerran lunta…

Nyt sitä on, lunta!Ääh, puuh! Mutta periksi en anna! sanoo Aapeli, pieni sinnikäs hakija. Ei haittaa hanki menoa…Pääsinpäs prkl! Hähää!

Voe hyvänen aeka! Voe hyvänen aeka! sanoo pieni Evita…

Kyllä mä yritän mutta kun maa loppuu pieneltä jalkojen alta…

Lunta on nyt pohjoissuomalaisittain paljon. Näin runsaasti sitä ei ole moneen talveen ollut. Kuten koko Suomessa nyt nautitaan mahtavista treenikeleistä… Aapelissa tämä raskas keli näkyi ensimmäisenä. Se on laihtunut yli kilon ja painaa 24kg. Lihotuskuuri alkoi. Pakko päästä normilukemiin eli 25,5kg. Aape onkin ihan luuta nahkaa, reppana.Kyllähän tällä ahertamisella laihtuu pakostakin…Rasvaa, nyt tarvitaan rasvaa lisää ruokaan…!Mummelikin on iskussa…;)Mummon 11-vuotis synttäreihin on puolitoista kuukautta aikaa. Mummo revittelee vielä kuin nuoret likat 😀Woitto on vanhentunut, se ei viitsi enää rämpiä uppolumessa vaan tyytyy ottamaan hajua vähän kauempaa. Woiton tarkkaakin tarkempi kirsu sanoo, ettei riekko ole nyt rinteessä. Liikaa lunta, eikä mitään syömistä.Otithan nyt sen kuvan kun oon niin komee? 😉

Hengähdystauko…

Ressu ja Aapeli, sinnikkäimmät umpihankihakijat

Yhden yhtä jälkeä ei näkynyt. Riekot ovat hyvin piilossa ja nauttivat varmasti lumihangesta kieppien muodossa…Villihevosia tunturissa…Lauma koossa, joku enempi, joku vähempi lumessa 😀

4 ajatusta artikkelista “Lunta, lunta ja vielä kerran lunta…

  1. A & K & A

    Aapelilla on näköjään samanlaiset pallurat kuin veljelläänkin mahanalus ja rintamus täynnä. 😀 Toi Villihevoskuva on aivan loistava!!! Ja Mummo on kyllä ikinuoriteinihöpö. :-DDD Rapsutuksia koko laumalle.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s