Aurinko katsomassa

Tänään 16.1. kaamos julistetaan päättyneeksi. Aurinko nousi taivaan rantaan n. 30minuutin ajaksi. Ikävä kyllä taivaanrannassa oli pilviäJuoksutimme koko sakkia moottorikelkalla. Koirat juoksevat tällöin aina kelkan edessä, joten ne säätelevät vauhdin. Tässä mennään n. 30km/h vauhtia, koirilla 40km/h…Jopa Wanda-mummo vetelee tuota 40km/h vauhtia. Teräsmuori 😀Mummo ja lapsenlapsi 🙂Kaikki koirani ovat olleet jo nuoresta melkoisia lihaskimppuja. Tässä AapeliMaasto täällä Utsjoella on ihanteellinen lihasten kasvulle. Toki kyllähän me liikutaankin paljon. Evita alkaa olla täydessä karvassa synnytyksen jälkeen ja kunto on kovaAapeli tuiskussa mäen päälläValoa alkaa siis olla riittävästi meikäläisen putkelle. Elämä helpottaa kun saa taas räpsiä 🙂

2 ajatusta artikkelista “Aurinko katsomassa

  1. A & K & A

    Sehän on sitten vähän niinkuin kevät! 😀 Melkoinen kaappi-veli Allulla onkin! 😀 VAU! Kyllä täytyy sanoa, että täällä kaupunkilaisjätkän hauis jää vähän kakkoseksi, vaikkei ihan ruippanoita täälläkään olla. 🙂

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s