Painorajoituksia, painorajoituksia…!

Kaamos on syvimmillään. Viikonloppuna viimeksi kannoin aparaatin Ailikkaalle ja siellä näytti tältäKuten huomaatte, liikkuvasta kohteesta on vaikea saada kuvaa…jotain sentään onnistui, edes sinnepäin.Matkalla ylös tunturiin näytti tältä…Palatakseni otsikkoon kysyn huvittuneena, että kuinka niin pienistä vanhemmista kuin Evita ja Rekke voi tulla näin jytkyjä pentuja? Aapeli tulee nyt 12.12. 7kk, korkeutta 63cm ja paino 25,4kg!! Eikä se todella ole lihava. Lihaksikas se kyllä on ja sehän painaa, lihasmassa siis.Allu eli Aarnituli painaa 24,4kg . Tässä Allu tänään 8.12. Anun kuvaamana…Allu on kuin äitinsä, kertakaikkiaan 🙂

Nauroin tässä yksi päivä, että pentueemme pienin uros Luka, Täplä eli Aslak painaa jo yli 22kg! Tiedän monia käyttölinjaisia setteriuroksia, jotka hädin tuskin yltävät 20kg vuoden ikäisenä… APUA! Tarvitsemme painorajoituksia! 😀

Aura neito on myös ihan jytyn näköinen likka. Etujaloissa on paksuutta, eivät heti hajoa ensimmäisessä mutkassa 😉Kuvan ottanut Anni Ikäläinen

Melkoisia jötkäleitä nämä muutamat uroot ovat. Pitää käydä Aatun luona mittailemassa ja punnitsemassa se poju tässä joku päivä…

4 ajatusta artikkelista “Painorajoituksia, painorajoituksia…!

 1. Kari

  Moikka, tein huvikseni tänään mittauksia ja Rekke on 61,5 cm korkea ja hieman tukevoituneena 22 kg. Työpäivät venyvät ja on täytynyt tyytyä vaatimattomiin lenkkeihin, mutta Rekke pojan ruokahalu ei näy hiipuvan.
  Hyvää ja rauhallista joulun aikaa kaikille koiruuksille ja heidän kotiväelleen.

  Rekke, Marja ja Kari

  Vastaa
  1. ailigaslammen

   Haa! Kiitos Kari infosta!
   Äiti-Evita on sen reppanat 56cm ja 20,8kg.
   En ymmärrä näitä kahta mörssäriä? Allua ja Aapelia siis. Muut uroot vaikuttavat ns. normaaleilta. Kaikki ovat yli 20kg, siis urokset. No onhan se paljon kun normaalisti käyttöuroksissa löytyy tuota rimppakinttua, joka on alle 20kg vielä vuoden iässä…

   Nooh, pitää siirtää nämä jo aikuisten muonalle, jotta saavat vähän laihempaa pöperöä 🙂

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s