Vapaus, freedom,frihet! Whatever…

Nyt kun Aapelin jalka on huomattavasti paremmassa kunnossa, olemme saaneet kaiken työkiireen keskellä viettää lenkit stressivapaasti. Tarkoittaa sitä, että Aapeli saa taas tuhlata ehtymättömiä energiavarojaan juoksenteluun vapaana

*Huokaus*

aape2Silloin kun ehdimme, kapuamme Ailikkaalle…aape4ja Aapeli meinaa lähteä lentoon kun se on niin onnessaan vauhdista 🙂

Nyt taas ymmärrän niitä setteriparkoja, jotka olosuhteidensa vuoksi joutuvat tyytymään remmilenkkeihin. Eihän siinä kukaan normaali setteri täysjärkisenä pysy! Aapeli meinasi seota ja siinä samassa me ihmiset ja sen laumakaverit. Oikein tunsin sisälläni kun setterin sisäinen energiapallo oli täyttymässä ja räjähtämässä tuhansiksi paloiksi.

Setteri ei ole remmikoira, sen täytyy päästä juoksemaan vapaasti – joka päivä!

MH6D6263-1Valo loppumassa – kaamos tervetuloa!

Tuntuu, että vasta nyt kun pieni setteri saa purettua suurimman osan energiastaan juoksuun, se pystyy keskittymään tehtäviin, joita se haluaa tehdä. Kuten esim. noutoIMG_0134Aapelilla on tällä hetkellä pakonomainen tarve kantaa koko ajan jotain suussaan. Yhtenä päivänä kävimme postilaatikolla alla olevan kuvan hirvenkoipi suussa, koko matkan…:)MH6D6012Suuri aarre

Se käyttäytyy kuten äitinsä pentuna. Sekin kantoi kaikkea mahdollista ja mahdotonta…MH6D6004

Vaikka valonmäärä alkaa meiltä hiipua, kannan kameraa uskollisesti mukana…ja kaikennäköisillä fiksailuilla niistä saa vielä jotain aikaiseksikin.  Ehkäpä minusta kehittyy vielä hirmuinen kuvahuijari? 😀MH6D6280Optinen harha, Aapeli 22kg näyttää suuremmalta kuin Jeppe 30kg…

MH6D6299-1

Evita, nappisilmä…eevert

MH6D6315-1Woitto

MH6D6302-1satumaista maisemaa…

MH6D5998Olen ihastunut Aapelin ilmeeseen. Seesteisen ilmeen alla piilee pieni piru 😉

2 ajatusta artikkelista “Vapaus, freedom,frihet! Whatever…

  1. Hannele

    Olen ollut kauan samaa mieltä katsoessani naapurissa asuvia settereitä, joita onni ei ole potkaissut kiertäessään puistoa.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s