Upea lauantai tunturissa!

Kaikki meni nappiin! Löytyi lintuja ja ne hoideltiin mallikkaasti. MH6D4969-1Woitto on vieläkin sairauslomalla mutta sai pari lyhyttä erää, ns. mielialaerää 😀 . Epäilen , että Woiton juoksut on juostu. Sillä on takana niin paljon kilometrejä, että väistämättä niiden kulutus alkaa näkyä sen kropassa. Minulla on sellainen kutina, että Woiton ranteessa olisi nivelrikkoa? Sitä ei ole vielä kuvattu mutta heti kun alas menemme niin, että on aikaa nukutukselle, Woitto kuvataan.

Alkulämppärinä meillä oli 1,5km nousu, kuten tavallista. Sen koiratkin saivat juosta keskenään ylös.MH6D4977-1Aapelin mielestä se oli aivan huisin hauskaa!evitaEvita topakkana
mummo ja aapeMummo ja lapsenlapsi

MH6D4993-1Pitkästä aikaa näimme porojakin liikenteessä…

MH6D5000-1

Aikuiset koirat hakivat varsin mallikkaasti ja hauskinta oli, että kun mummo-Wanda päästettiin irti, se oli heti linnuilla 🙂säestysJeppe säesti Wandaa hienosti

mummeliMummon seisonta-asento on nykyään hyvin letkeä

päättampiotRiekot ovat jo lähes valkoisia.

Sitten tapahtui jotain todella hienoa. Hakuvuorossa olivat Ressu ja Evita. Erä oli pitkä kun etsimme Wandan tilanteesta lähteneitä lintuja, jotta Evi tai Ressu olisi saanut seisonnan. Evita tuli häntä vähän alhaalla kohti, melko hiljaista vauhtia. Ensin luulin, että se on väsynyt ja haluaa erästä pois ja komensin jatkamaan. Evita kääntyi ja lähti suoraan takaisin sinne mistä oli tullut. Tajusin heti, että se tuli tiedottamaan ja ajattelin, että hienoa se on saanut tilanteen itselle. Mitä vielä! Se tuli tiedottamaan Ressun seisonnan!! Ja säesti Ressua kun saavuimme rinteen toiselle puolelleevitan säestysTodellista yhteistyötä!

Ressun tipi oli melko lähellä koiraa mutta hienosti poika piti linnun aloillaan.ressu seiLintu näkyy kiven edessä vasemmalla.nostoRessu nosti, isäntä komensi…komentoja Ressu jäi paikalle. Hieno tilanne!paikalle jääntiPienellä Aapelilla oli oppikirjamainen päivä seurata tilanteita. Toinen juttu sitten on jääkö niistä sille mitään päähän? Aapeli saattaa kyllä olla isona melko tulinen lintutilanteissa 😀aape2aapeJoskus kaikki vaan onnistuu. Ei läheskään aina…

3 ajatusta artikkelista “Upea lauantai tunturissa!

 1. A & K & A

  Mahtavaa koko porukka!!! 😀 Me ollaan täällä ihan kateellisia, mutta hyvällä tavalla. 🙂 Isot rapsutukset kaikille ja potilaille paljon parantavia terveisiä täältä pikkuAllulta ja vähän isommilta.

  Vastaa
 2. Nina

  Voih, olipa ikävä kuulla Woitosta huonoja uutisia. Peukut pystyssä täällä ja toivotaan, että Kaunis Woitto on kunnossa.

  Vastaa
  1. ailigaslammen

   Tein eilen 24.10. syväluotaavia tutkimuksia. Sain varmuuden myös jollekin jännevammalle. Minkäasteiselle, se jää tarkempien tutkimusten varaan. Kuvautan kuitenkin varoiksi koko jalan. Tosin RTG ei kerro mitään kudosten tilasta. Hieroin ja kaivoin lavan alle, hauiksen toisen pään jänne voi myös olla sijoiltaan?! Ainakaan huonommaksi se ei mennyt tuosta käsittelystä…

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s