Flamefield´s Enya Irish Trial 3. -09

Kasvattini Flamefield´s Enya sijoittui hienosti 3. jalostuskatselmuksessamme Irish Trialissa Kauhavalla 11.10.09!

Karsintapäivänä kuljin kuvaamassa Enskan menoa ja kyllä tuli ihan nuori Wanda mieleen…enska4enskaEnskalla ja isännällään Terolla on ollut paljon huonoa tuuria matkassa kokeissa. Enska pelaa linnuilla älyttömän hyvin mutta joskus onnistuminen kokeissa on lujassa.

Onnea vielä kerran Enya ja Tero!

Evitan karsintapäivä oli enemmän kuin hyvä. Evi sai ainakin 4 erää, ellei 5(en muista) ja oli vielä iltapäivällä finaalikoirien joukossa. Siis niiden, joista finalistit valittiin meidän ryhmästä. Viimeisessä erässä Evitalla oli seisonta fasaanille, joka oli erittäin hankalassa joenrantapusikossa. Koiran oli vaikea saada täsmällistä nostoa aikaiseksi, sillä fasu juoksi alta pois. Olin jo taittanut aseen kun se pirun fasaani viimein lähti Evitan toimesta lentoon. No en tiedä olisiko laukaus ilmaan auttanut mitään? Sen verran sekava tilanne oli. Ja kun tuomarikin ehti jo sanoa, että ”taita ase” niin tottelinhan minä…IMG_0221-1Täs myö mennään erään

Näimme viikonloppuna Allu-veljeä ja sen isäntää ja emäntää. Oli ihana nähdä Allua ja todeta, että koira meni ihan oikeille omistajille 🙂

Allu

Allu

Allu on ensimmäiseksi setteriksi ihanan rauhallinen. Anu ja Klasu ovat erinomaisen rauhallinen pariskunta, joilla ei ole kiire pennun kanssa. Ja niin uskon hyvän tulevan. En ainoastaan usko vaan tiedän, että hyvä tulee hiljaa 😉

Aapeli oli tietenkin reissussa mukana, onhan Aapeli todellinen reissumies. Molemmat pikkukoirat näkivät paljon muita punaisia settereitä ja muita nuoria koiria. Pennuille on tärkeää tulevaisuuden kannalta uudet tilat ja majoitukset,(mökit) uudet maastot, uudet koirat ja ihmiset. Niitä tänä viikonloppuna oli tarjolla paljon. Ja molemmat olivat valtavan reippaita!MH6D4426Aapeli löysi yhteisen sävelen 7kk ikäisen narttupennun kanssaMH6D4436MH6D4442Kotimatkalla pääsimmekin nauttimaan täydestä talvesta…Tämän näköistä oli Sodankylässä 12.10.09aape1aape2aape5Aapeli sai aivan hurjat hepulit lumessa. Kotona Utsjoella ei aivan yhtä hurjasti ollut lunta mutta pakkasta piisaa. Ihanaa, talvi saa tulla!

2 ajatusta artikkelista “Flamefield´s Enya Irish Trial 3. -09

  1. Anu & Klasu & Allu

    Enskalle valtavat onnittelut koko porukalta täältä!

    Kiitokset tätäkin kautta viikonlopusta. Ikävä on jo koko sakilla koko sakkia… Nähdäänhän pian taas!?

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s