Pakkasta, pakkasta. Tulispa jo talvi!

Tänään oli koko päivän lämpötila pakkasen puolella. Aurinko paistoi ja Norjaan oli korkeimmille tuntureille tullut jo lumikerrokset

Kävin Aapelin kanssa oman lenkin meidän rannassaaapeli2Aapelin jalka on paranemassa. Mutta varmuuden vuoksi se on vielä pari viikkoa remmilenkeillä. Olen välillä vähän päästänyt irti mutta se suorastaan räjähtää juoksuun vapauden koittaessa, joten se on ollut pakko kytkeä taas, ettei vahinko tapahdu uudestaan.aapeliNäin hullua juoksijaa minulla ei ole aiemmin ollut. Ja muutoinkin hullua mieleltään. Skottiveri tuo esiin paljon temperamenttisemman setterin kuin mitä meidän skandinaaviset linjat ovat olleet. Minulle Aapeli on 5. puhdasverinen irlanninsetteri ja oikeastaan otan osaa niiden kanssa, joille tästä yhdistelmästä tuli ensimmäinen tai toinen setteri 😀 Saattaa olla hieman haastetta ja tekemistä?!?;)

Aapeli on hurjan riistaviettinen jo nyt. Pentumaisuus / hölmöys on pois ja tämä riiviö on aivan poskettoman välkky. Ja itsepäinen. Ja omatahtoinen. 🙂

Aapelia on täytynyt aktivoida nyt sairauslomalla melkoisesti sillä tuntuu siltä, että se suorastaan räjähtää tuohon energiaansa. Tuoreet hirven konttiluut ovat mitä parasta ajanvietettä saati hampaiden vaihtumiseen luilla on nopeuttava vaikutus!aape4Aapelilla on todella hyvä vatsa. Se kestää nämä tuoreet luut tuosta vaan. Yhtään ripulia sillä ei ole muutoinkaan ollut. Palloilla se jaksaa pelata itsekseen pitkiä aikoja ja pallo suussa kuullaan myös kovimmat laulut UUuuuuUUUuuuuUU!aape2Kiihkeä on myös yksi adjektiivi millä Aapelia voisi kuvata. Mutta osaa se lutunenkin ollaaape3

Lähdin muiden kanssa nauttimaan Ailigastunturin maisemista kun tulin pikkumiehen  kanssa lenkiltä.wanda1Mummeli-Wanda oli taas vauhdissa 😀simmut kiiKamala miten sen karva on pörhistynyt steriloinnin jälkeen!eevertEvita ja muut (paitsi Woitto) pistivät jalkaa kaasulle ja menivät kuin viimeistä päivää…ressuRessu löysi riekkokaksikon…ja Respa toimi täydellisesti. Nosti luvan saatuaan ja jäi niille sijoilleen kun linnut siivittyivät.riekkoKeli oli aivan jumalainen…

2 ajatusta artikkelista “Pakkasta, pakkasta. Tulispa jo talvi!

  1. ailigaslammen Kirjoittaja

    Ei tässä epätoivoon koskaan vaivuta 🙂
    Haasteita pitää olla ja pitääpä Aapeli elämän naurua täynnä kun sen edesottamuksille ei voi kuin nauraa 😀

    Kunhan kaikki ymmärtäisivät tämän huumorin setteriensä sisällä ? Vakavastihan näitä ei voi ottaa 😉

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s