Ressu, noutokoe suoritettu

Ressu starttasi emännän kanssa tunturikokeessa 24.9. Heti alkuun suoritimme noutokokeen ja se meni Ressulta hienosti läpi. Nyt on plakkarissa 2 vuotta tuokin lärpäke.

Koe meni haullisesti Ressulta erinomaisesti mutta se epäonni mikä parihaussa voi tulla eteemme tulikin. Ressu merkkasi linnut, jotka olivatkin sen takana ja paritoveri sai niille seisonnan. En päässyt Ressun luo vaan jouduin komentamaan sen paikalleen katsomaan kun paritoverille tiputetaan lintu 15m koirasta. Ressun pokka piti niin kauan kunnes loppuparvi lensi sitä kohti ja yksi linnuista kirjaimellisesti melkein sen suuhun! Ressun peräänmeno oli naurettavan lyhyt ja tuomarikin sanoi, että ”olisi nyt mennyt edes kunnolla perään!” – jotta kokeesta sulkeminen olisi edes jotenkin säännön mukaista, eikä vain erittäin huonoa tuuria…noh, oppia ikä kaikki!kata ja ressuPäät painuksissa kun tässä erässä ei löytynyt lintuja 😀 Kuva Kjell Harjo, Katan kamerallaMH6D3065Erä alussa…MH6D3136Maisemat olivat huikeat, kuten aina…MH6D3154ja tällainenkin hirmu liiteli haussa olevien koirien yllä…MH6D3131

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s