Reetun tytär on Derby-voittaja-09!!

Reetun ainoa tytär ylsi samaan tittelikilpailuvoittoon kuin isänsä 3-vuotta sitten! MH6D2787-1Seita on Ressun ja Jepen kasvattajan Janne Koskelan koira ja kertakaikkisen taitava lintukoira. Seitalla on koetulos kaikista englantilaisten kanakoirien koemuodoista ja sen päälle tuli vielä tittelikilpailuvoitto. Derbyn voi koira voittaa vain kerran elämässään!MH6D2902-1MH6D2906-2Seitan ja Jannen yhteistö oli hienoa katseltavaa ja Seita oli täysin rauhallinen lintujen siivittyessä ja ammuttaessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s