Kuvapläjäys pohjanmaalta

MH6D2223-1Aapeli on komistunut valtavasti tässä viikon sisällä. Lihasta sillä on jo melkoisesti ja juoksuhalut ovat setterimäisen hurjat. Uhmaa on myös havaittavissa ja uhma on sitä hurjempi mitä vähemmän on liikuttu eli Aapea liikutetaan aika paljon ;). Ja Aapehan menee kuin isot koirat…MH6D2270-1Aapelin juoksuvauhti on toisinaan jo yhtä kovaa kuin  esim. äitinsä. Mikä sinänsä on pelottavaa :D. MH6D2292-1Ylläoleva kuva kuvastaa parhaiten Aapelin uhmakasta mielialaa…MH6D2293-1MH6D2302-1

Aapelin pohjanmaanreissu on ollut hyvin antoisa. Se on osoittanut myös sitä itsenäisyyttä mitä siitä pikkupennusta näinkin. Olen käyttänyt sitä yksin metsässä, eikä se kaipaa tippaakaan muuta laumaansa vaan pystyy täysin itsenäiseen maastontutkiskeluun. Sinänsä hienoa, sillä suuressa laumassa kasvavalla on aina mahdollisuus tiettyyn epäitsenäisyyteen ja liian voimakkaaseen laumaantumiseen.

Alla eilisaamuinen seisonta pyille, joita oli männyissä iso parvi. Aapeli haisteli kovasti yläilmoihin ja sitten seisahtui toviksi. Pyyhän sieltä lähti!

MH6D2236-1

Yksi ajatus artikkelista “Kuvapläjäys pohjanmaalta

  1. Anu & Klasu & Allu

    Mahtavaa Aape!!! Sähän olet oikea Ailigaslammen ”svartsennekkeri” 😀 Tuskin maltetaan odottaa, että nähdään taas!!!

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s