Viimein kotona…

…mutta ennen sitä kävimme Aapelin Allu-veljen perheen mökillä Hirvensalmella. Allu elbaaAllu elbailee mökin rappusilla.

Pennut tunsivat tietenkin toisensa ja riemu oli ylimmillään kun tapasivat. Myös Evita oli innoissaan pentunsa näkemisestä. Evita oli aivan mahdoton leikkimään pentujen kanssa.pojat...hmmAllun piti vähän astua veljeään, jolla oli mahtava kaarnanpala.

IMG_1257-1Allu on ilmeeltään kuin äitinsä Evita. Molemmat pojat ovat kasvaneet tasaisen kauniisti. Aapeli on edelleen himpun isompiIMG_1291-1Pidän molempien ruumiinrakenteesta. Kulmauksia on riittävästi, enkä usko, että nämä pennut jäävät liian pieniksi. Tuntuvat jämäköiltä, eikä miltään hyttyseltä. Ja se onkin tavoite. Ei käyttökoirakaan saa olla liian köykäinen.IMG_1285-1AlluIMG_1293-1AapeliIMG_1283-1Veljekset kuin ilvekset 🙂IMG_1275-1Hirvensalmen rantakaislikot tarjosivat Jepelle kokopäivänpuuhaa pikkukalajahdissa.IMG_1277-1

Ja Ressu jatkoi ”laiturin”nokassa tähystelyä. Vesi oli  lämmintä ja uimamaistereita oli liikkeellä…IMG_1201-2IMG_1226-2IMG_1237-1

Ja väsy tuli aina välillä.

IMG_1266-2

Kiitos vielä kerran Anu ja Klasu! Meillä oli ihanaa.

Tuliaisina toimme kilon punkkeja. YÖK! Utsjoella ei ole enää mäkäräisiä, joten olimme juuri oikeaan aikaan lomalla. Helle on mitä ilmeisimmin tappanut ainakin jonkun satsin. Lähes 3 viikkoa tuli reissussa oltua. Koirille ja erityisesti Aapelille matka oli erittäin opettavainen kokemus. Aape onkin aivan mahtava reissaaja.

Kotiintulo oli riemuinen ja Aapeli juoksi kaikki paikat läpi ja lauloi innosta 😀

Yksi ajatus artikkelista “Viimein kotona…

  1. Anu & Klasu & Allu

    Kiitos vaan itsellenne!!! Oli tosi mahtavaa ja me kaikki nautittiin täysin rinnoin elämästä isolla E:llä!!!
    Avo-osastomme on aina avoinna teille! 😀

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s