Pentujen juhannusretki

Juhannuksen kunniaksi pennut pääsivät autoajelulle. Lähdimme Evitan ja pentujen kanssa isännän kotipaikalle Ismukseen n.40km päähän Utsjoen kirkonkylältä. Pakkasimme pennut häkkiin ja autoon. Automatka meni hienosti. Pennut nukkuivat lähes koko ajan.

Perillä pennut pääsivät kirmaamaan ihanalla kukkaniitylle…IMG_9070-1IMG_9074-1IMG_9078-1IMG_9081-1Jo pienestä kontaktit ovat tärkeät 🙂IMG_9084-1Aava, pieni rohkea kukkaistyttöIMG_9088-1Pennut ottivat etäisyyttä melkoisesti. Vaikuttavat pienet peijoonit melko rohkeilta… 😉

IMG_9090-1Tällainen kirmailu autoreissun päälle on parasta autollamatkustelun opettelua. Koira saa mieluisan palkinnon mahdollisesti epämukavasta matkasta. Näillä pennuilla ei kyllä ollut huomattavaa epämukavuutta matkan aikana…mutta matkan päässä oli kyllä hurjan hauskaa!IMG_9094-1Aura, vauhtityttö

IMG_9103-1Akun ensimmäinen seisonta 🙂

Lisää kuvia täältä

Yksi ajatus artikkelista “Pentujen juhannusretki

  1. Liisa & co.

    Olihan pennuilla mukava retki – ihanat kuvat taas!!! Me olimme ”landella” Nurmijärvellä päivän, kukkaniittylenkillä, mitä nyt kaatosateelta ulos tohti mennä. Onneksi meidän kurapellet nauttivat joka säästä, ojat, lätäköt, suuremmista vesistä puhumattakaan on pakko kokea. Joten sottaista laumaa tarjolla yhdelle tunturien kiitäjälle:)))

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s