Aamutouhuja

Torstai 18.6. oli jo kolmas aamu peräkkäin kun pentuhuoneesta ei löytynyt yhtään kakkaa! Pennut ovat siis pidättäneet  hienosti koko yön ja aamukakat tehtiin taas pihalle n. klo 5.50. Evita ei enää nuku pentujen kanssa vaan antaa maitohörpyt kun emäntä-Kata herää ja päästää vauvalandiaan. Sitten kirmataan aamuhädälle pihalle ja touhutaan siellä hetki.

Sillä välin kun emäntä-Kata keittää kahvit ja laittaa pennuille tuhdimpaa evästä, riehutaan sisätiloissa. Tänään pienet metsästyskoiran alut Allu ja Ape löysivät eteisestä Ressun ja Woiton merkkiliivit.IMG_8996-1

IMG_8997-1Ape: ” Allu, huomaaksä, näis on jo puhelinnumero valmiina?”

Näyttää ihan siltä kuin täällä haluttaisiin jo laittaa loimea päälle ja lähteä tunturiin! 🙂

Aamut Ailigaslammella ovat hyvin touhukkaita. Pennuille on yön aikana kertynyt v a l t a v a määrä energiaa ja se puretaan mitä hurjimmilla tempuilla…IMG_8998-1Kylpyhuoneen penkkien väliin oli esim. kiivettävä…IMG_9000-1…ja tutkittava mihin asti sitä riittää. Kaikki tunnelit ovat pentujen mielestä hurjan mielenkiintoisia?!IMG_9001-1Eilisellä eläinlääkärikäynnillä tutuksi tullut häkki(tässä kevythäkki-versio) on sijoitettu nyt kylpyhuoneeseen ja siitä tuli heti mieluisa pesä muutamalle…IMG_8999-1IMG_9002-1Meidän kevythäkki on vähän kärsinyt ryhdissään, siksi se on vinksallaan 😉  mutta toimii vielä moitteettomasti.

Yksi ajatus artikkelista “Aamutouhuja

  1. Hannele

    On kuin joulukalenteria avaisi kun aamulla haluan nähdä mitä teillä on tapahtunut. Terran mammalle syntyi eilen 3 tyttöä ja yksi poika. Yhdellä pennulla on double nose. Syö hyvin. Minkä ikäisenä luovutat pennut.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s