Pennun elämää

Pentujen elämään on tullut uusia ulottuvuuksia, riehuminen ja juoksuharjoitukset 😀

IMG_8616-1Kotimme on valloittanut 8 pientä termiittiä. Pieniä jalkoja vilistää aika ajoin hurjaa vauhtia pitkin poikin varsin erikoiselta näyttävää asuntoamme 😉 Mattoja on siellä ja täällä. Mattoja?!?!
Kyllä, lattiamme ovat niin liukkaat, että on peitettävä pinnat mahdollisimman hyvin. Onneksi on kesä olemassa ja Utsjoella vasta tulossa! Matot pestään sitten myöhemmin. Pienten nivelten ja lonkkien muodostumiselle liian liukkaat pinnat voivat olla vaaralliset.IMG_8622-1Pienten koiranpentujen kuuluu tehdä talouspaperi- tai WCpaperi-temppu eli rullata kaikki paperi rullasta. Ja meillä sekin osataan jo!! Koiranpennussa on jotain vikaa jos siitä ei löydy pientä kelmiä sisältä 😉IMG_8623-1Ailigaslammen A-pentujen pentulaatikko koki muodonmuutoksen torstai-iltana.IMG_8631-1Nyt siitä tuli koko pienen kura-eteishuoneen kokoinen ja siitä on suora uloskäynti pihalle. Uusi suurempi, leveämpi patja sai pennut huokailemaan onnesta ja koko yö nukuttiin autuaan onnellisena(kuin myös emäntä 🙂 )IMG_8632-1Kaksi pentua nukkui kuvaajan jaloissa…

3 ajatusta artikkelista “Pennun elämää

  1. Anu&Klaus

    Termiitit alkaa olla oikeasti jo tosi isoja! Paperirullatemppuakaan ei tartte näköjään erikseen opettaa. 😀

    Vastaa
  2. Hannele

    Sä olet kyllä omistautunut pentujen hoidolle. Ihana seurata. Terran mamma saa muutaman päivän sisällä kolmannet pennut.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s