Viikko elämää takana

Kaikkien painot ovat nousseet normaalisti. Tytöt painoivat 1 vuorokauden ikäisinä n. 400g ja nyt viikon ikäisinä 652 g  ja 670 g. Poitsut painoivat 1 vuorokauden ikäisinä  380 g-420 g ja nyt viikon vanhoina 635 g -740 g. Pientä kokovaihtelua on nyt nähtävissä mutta melko pienillä eroilla mennään. Syntymäpainoista kaikki olivat tuplanneet. Tuo vuorokaudenikäispunnitus oli ihan omaa keksintöä ja silloin painot olivat nouseet jo.

1 vkoaIMG_7765-1IMG_7763IMG_7768IMG_7773Elämän alku vaikuttaa lupaavalta, toivottavasti jatko menee yhtä hyvin!

Illan ratoksi nappasin parit ”jumppakuvat”, meidän ”ihmelapset” osaavat jo seistä kahdella jalalla! 🙂

IMG_7774IMG_7778

8 ajatusta artikkelista “Viikko elämää takana

 1. Anu & co

  No kyllähän ne teilläkin mukavasti pyöristyy :))))
  Onnea pallomahojen elämään.
  Meillä silmät nyt auki ja liikkeelle ja lujaa. Jalat ei vaan oikein meinaa kantaa…

  Vastaa
 2. Hannele

  Merkataanko syntymähetkellä pennut jotenkin jotta eroittaa ne toisistaan. Vai onko se tarpeen. Tuli vain mieleen kun pentuja on noin monta.

  Vastaa
 3. Anu&Klasu

  Ihana tuo rellottaja! :-DDD
  Kasvuvauhti on päätä huimaava kertakaikkiaan! Melkoista turbomaitoa taitaa Mamma juottaa. 😉

  Isot rapsutukset koko poppoolle, vakijengille myös!

  Vastaa
 4. ailigaslammen Kirjoittaja

  Hannelelle, en ole merkannut kuin tytöt pienellä kynsilakkatäplällä. Pojilla on erilaisia merkkejä, yhdellä täplä päässä, 3:lla valkoista erilaisin laikuin rinnassa ja yksi selkeästi vaaleampi ja yksi tumma ilman merkkiä(eli valkoista). Eli punnituksessa erotan sitten ne toisistaan..vielä. Luonne-erot tulevat esiin tässä ajan kuluessa. Mä kyllä opin ne tuntemaan 😉

  Vastaa
 5. Sari.P

  Hei, ja oikein vaan hurjasti onnea koko katraalle sekä rapsutukset emälle blogin seuraajalta Itä-Suomesta! Mukavaa päästä seurailemaan söpöjen pikku settereiden elämän alkua hyvien kuvien välityksellä.
  Meidän eka pentue 6 urosta ja 3 narttua lähti maailmalle kohta kaksi viikkoa sitten. Haikeus hiipii mieleen, kun muistelee pikku karkkareita silloin muutaman päivän ikäisenä. Ja haikeutta seuraa ihmetys siitä, miten ”valmiita” ja taitavia pikku koiria ne ovat jo 10 viikon iässä. Ihastelkaa ja nautiskelkaa!

  Vastaa
 6. Outi

  Hienoa että nyt jo alkaa luistaa, ongelmat lienevät jo takana, toivottavasti jatkuukin hyvin. Naapurilaatikon pennut on jo ottaneet koko huoneen haltuunsa, onhan ikää jo neljä viikkoa. Onneksi tänään näilläkin leveyksillä päästiin ulos ihmettelemään maailman avaruutta. Pikkusen alkaa jo tämä naapurilaatikon(eiku huoneen) emokoira ärhennellä kun vaan imeä lutkuttaisivat vaikka tisut on jo tyhjennetty. Nappularuokaa maistuu neljä kertaa päivässä emomaidon lisäksi.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s