5 vrk:ta elämää takana ja kaikki hyvin

Kasvu on koiranpennuilla hurjaa. Tuntuu, että pentulootaa saa suurentaa reiluusti ennen kuin pennut täyttävät kolme viikkoa. IMG_7753IMG_7754IMG_7755IMG_7756Evitakin voi nyt paremmin. Sen äitiyden alku on ollut huono. Viimeisen pennun juuttumisen seurauksena Evitalle saattoi kehittyä hematooma synnytyskanavaan/kohdunsuuhun, joka on aiheuttanut valtavaa kipua. Ja verenvuoto on ollut suunnatonta – tosin eläinlääkäreiden mukaan kuitenkin normaalia.

Lauantaina sain vihdoin varmistuksen sille, että voin antaa Evitalle kipulääkettä ja voi että tyttö nukkui kun kivut hellittivät! Sunnuntaina se halusi jo pienelle lenkille (15min) ja sen teimme pari kertaa päivän aikana. Pennut nukkuivat täysin rauhallisina vaikka mamma halusikin jo ”omaa aikaa” 🙂

Tässä mamma omassa rannassa. Aurinko ja lämpö hellivät Utsjokea koko viikonlopun …

IMG_7743IMG_7748

5 ajatusta artikkelista “5 vrk:ta elämää takana ja kaikki hyvin

  1. Outi

   Heips Kata ja Evita ! Naapurintäti lapukanpentujen laatikon äärelta lähettää terveisiä, pennut painaa jo kaikki lähes 3 kiloa, ja ikää ne kolme viikkoa. Joten laajentakaa laatikkoa…ettei sitten tule kiirus…hyvä vointeja teille kaikille ja etenkin laulavalle äitikoiralle.

   Vastaa
 1. Mari

  Hali ja rapsutus reippaalle Evita-mammalle!

  Ehkä se sittenkin on ihan hyvä, etten ole lutistamassa siellä noita penneleitä, niistä saattaisi joku lähteä ihan vahingossa mukaan pois lähtiessä 😉

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s