Mahan kasvatusta ja kevään tuloa…

44 vuorokautta kanto-aikaa takana

44vrk

Evita on jo melko rasittunut 🙂 Masu painaa rakkoa ja suolia – pissalla ja kakalla saa käydä useasti. Ruokahalu ei ole juuri kasvanut, päinvastoin Evita ei haluaisi syödä ruokaansa ollenkaan. Herkut kyllä maistuisivat! Perinteinen raskaana oleva, oikutteleva tytteli…Pitkille lenkeille en enää sitä ota kun reipas touhuaminen aiheuttaa hieman levotonta oloa.

Muiden kanssa käväisin eilen Ailikkaalla. Aurinko paistoi ja lumet ovat sulaneet mutta kyllä siellä vielä suksillä olisi päässyt pitkälle!

img_6845img_6850img_6862Wandaa ei juuri näkynyt niin, että kuvan olisi saanut. Muorin hurja meno vain yltyy 🙂 Tässä kuitenkin otos  Wandasta pihalla, joka on kuin nuori likka(heittänyt kaiken karvan pois)

img_6773

img_6823-1Pihalla olen vähän yrittänyt jotain tehdä lumen seassa. Vaan eihän kevät vielä täällä meillä kovaa etene. Kuvissa ei nyt näy Ressua kun se on isännän kanssa Norjassa kauden viimeisissä kilpailuissa…

img_6761img_6766img_6792img_6794img_6807img_6805Vähän höperöähän se on olla onnellinen ihanista koiristaan mutta olkoon! 😀

Yksi ajatus artikkelista “Mahan kasvatusta ja kevään tuloa…

  1. Liisa & co.

    Evita on selvästi ylpeä masustaan, ja niin onnellisen autuaan näköinen! Paistaa tuo onnellisuus muidenkin koirien ilmeistä eikä siis ihme että emäntäkin on höperön onnellinen:)

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s