Kuulumisia

Yleisön pyynnöstä(kiitos Tiinan) pitää tänne kirjoittaa, vaikkei meille mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Kevättä elelemme ja jännäämme koska Evita aloittaa juoksunsa. Pojat ovat siitä jo pikkusen kiinnostuneita mutta sen turkki ei ole vielä vaihtunut, joten…? Toisaalta mitä pitemmälle kevättä mahdolliset pennut syntyvät, sen parempi. Saan niitä ulos kun kelit hieman lämpenevätevi2Olemme elelleet arkipäiväistä elämää töitä tehden ja riekkuen lumisissa metsissä(jos näitä nyt metsiksi voi sanoa?)

Ressu sai taas vaihteeksi tutkapannan päälle. Se teki sellaisen riekkojen tiedusteluretken, että pelko pahimmasta valtasi mielen. No riekkoja se oli löytänyt satoja ja siksi sillä kesti niin kauan tulla isännän jalkoihin…reesuOlemme jo käyneet kokeilemassa mitä retki teki pienen riekkokoiran päähän ja eipä siinä kummia näy. Se on melkoinen silmänlumettaja, ketku!

Wanda-muori on steriloinnin jäljiltä kuin nuori koira. Se piristi sitä kyllä huimasti, eikä näytä vaikuttaneen metsästysominaisuuksiin mitenkään, päinvastoin.

img_4087Vatsa on vieläkin paljas leikkauksen jäljiltä…

Reetun, Jepen ja Ressun synttäreitä vietetiin viime viikolla. Kolmikkohan on syntynyt Reetu 17. ja pojat 18.2.

img_4066Tässä Reetu 5v.

img_4069Jeppe 2v.

img_4210Ressu 2v.

Ja Woittokin halusi tietenkin mukaan kertomaan kuulumisia

img_4081

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s