Tammikuun viimeinen viikko

Näin se aika kuluu. Tammikuukin on ohitettu. Päivänvalo on lisääntynyt tämän viikon aikana jo huimasti. Auringon näin ihka oikeasti tiistaina kun kapusin taas tunturiin päivällä. Siellä se mollotti, suuri tulenpunainen palloimg_2826-1Pahoittelen sähkölinjaa kuvassa. Tuossa tilanteessa sitä ei voinut välttää, pilvet liikkuivat nopeasti ja oli pakko räpsäistä. Joku ihmettelee miksi sellainen haloo auringosta? No oleppa näkemättä sitä 2 kk niin sitten tiedät! Ei tällaista elämystä etelä-Suomessa ehkä ymmärrä. Vaikka päivä on lyhyt aurinko näyttäytyy aina silloin tällöin. Täällä pohjoisessa se ei oikeasti näyttäydy.

Tottahan toki olen käyttänyt valoisuutta hyväksi koirien kuvaamiseen …

img_2811-1Ressu on ollut ”kunnon poikaa” jo pidemmän tovin ja se on aina linnuilla kun irti pääsee…

img_2817-1Woitolla ei ilmeet lopu,niitä on piisannut joka kuvaan. Se on kuin ilkikurinen pikkupoika, joka ei asetu kuvattavaksi naama peruslukemilla 🙂img_2684-1Woitolla on ollut viikon teema Billy Idol-tyylinen sivuvirne…img_2733-1Pakollinen ryhmäkuva on tällä viikolla myös napsastu

img_2635-2Ressu on kevyt kuin lintu. Se toisinaan liitää ja se on kaunista katseltavaa

img_2818-1Pikku Evitakin oli hetken paikoillaan sopivassa maisemassa. Juoksua tässä jännätään alkavaksi…

img_2824-1Reetun riemua

img_2828-1Evita ja Wanda auringonkajossa

img_2831-1Jepelläkin on ollut hetkensäimg_2675img_2708Maisema kotiin tunturistaimg_2737-1Isä, pojat ja pyhä henki(Woitto ja Evita takana) 😉img_2762-1Lepopäivänä riehuimme tuossa Ailigaslammen jäällä (lepopäivänä en siis kavunnut tunturiin)img_2777-1Törmäyskurssilla? Tuossa ei sattunut kuinkaan, onneksi!img_2788-1img_2790-1Jiihaa!img_2796-1Ressun mielestä ”lumi on valkoisempaa poroaidan takana” 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s