Aurinko tuo elämää ylläpitävä valo…

Tänään se tapahtui, aurinko näyttäytyi meille parin kuukauden hiljaiselon jälkeen. Pieni vilahdus siitä näkyi 17.1. päivänä jolloin se  nousi ensimmäistä kertaa mutta silloin oli pilviä edessä.

Pakkasta oli -17, siitä huolimatta Jame kaivoi talvikulkupelimme, reen ja asensi sen moottorikelkan taakse. Ressu ei oikein ymmärtänyt tämän vempeleen tarkoitusta ja se loikkasikin kerran kyydistä. Pidin siitä koko ajan kiinni kun se olisi halunnut loikata uudestaan…

ensimmaiset-aurinkokuvat-2511Tällainen oli näkymä aurinkoon ja etelään. Aurinko ei vielä jaksanut nousta Palopään ylle.ensimmaiset-aurinkokuvat-2512Tämä näkymä oli norskeihin Ailikkaalta. Tuolla ylhäällä kävi melkoinen viima mutta se ei meitä ja koiria haitannut. Varsinkin kun heti alkuun parivaljolle Ressu ja Woitto saatiin tilanne päälle…

ensimmaiset-aurinkokuvat-25122Tässä Ressu odottamassa lupaa hakuvuoroon lähtöön…

Riekkotohtori ja peruskoululainen olivat siis hakuvuorossa heti alkuun. Woitto kävi tiedottamassa kerran mutta samaan aikaan näimme Ressun juoksevan hälyyttävän kovaa toisessa suunnassa. Keskityimme Woiton murheeksi tuohon nuorempaan, joka tulikin pian takaisin. Sitten tapahtui näin…ensimmaiset-aurinkokuvat-2514Ressu otti seisonnan ja pian näimme Woiton tulevan sivulta kovaa vauhtia ja kuinkas kävikään?

ensimmaiset-aurinkokuvat-2515Riekkotohtori itse tämäytti säestyksen oppipojalle. Tilanne purkaantui pian kun Ressu hoksasi, että siinä oli tuoreita kieppejä, joista tipit olivat vasta lähteneet. Olisiko Woitto ollut jo näillä tipeillä?

Hikihän tässä alkoi jännityksestä nousta otsaan. Kyllä se tekee ihmeitä kun koirilla alkaa olla tilanteita. Ei sitä huomaa edes polttavaa viimaa!?!

Wanda oli taas vauhdissa mutta en antanut se tänään veuhtoa mielin määrin. Onhan leikkauksesta kuitenkin vasta 2 viikkoa.

ensimmaiset-aurinkokuvat-2516

Eikä sillä näytä olevan kylmäkään vaikka karvaa puuttuu vielä mahastaensimmaiset-aurinkokuvat-25111Kaikkiin koiriin tuli vauhtia kun pikkasen löytyi tuoreita jälkiä. Muita tilanteita emme kuitenkaan saaneet aikaan ja sekös harmittaa uurastavien hakijoiden takia. ensimmaiset-aurinkokuvat-2518Evita haki todella hyvin ja sille olisin suonut lintuja. Ikävää kun niitä ei sitten ollut…ensimmaiset-aurinkokuvat-2519Jeppekin paineli menemään kovalla maalla kuin aropupu. Tässä kuitenkin ollaan hengähtämässä…ensimmaiset-aurinkokuvat-25110Reetu nautti silminnähden kovasta ja vähälumisesta maastosta…

ensimmaiset-aurinkokuvat-2513Woitto osaa kaikenlaisia ilmeitä ja eleitä. Siitä tulisi loistava hahmo Walt Disneyn piirrettyihin.

Tässä vielä maisemaa kun lähdimme pois, aurinko laski jo ja hämäryys valtasi tunturinensimmaiset-aurinkokuvat-25112

Onpa ihanaa kun kevät saapuu!

Yksi ajatus artikkelista “Aurinko tuo elämää ylläpitävä valo…

  1. Liisa & co.

    Ihania kuvia ja tunnelmia välittyy tänne etelään jälleen kerran, kiitos! Taitaa meillä olla kerrankin enemmän lunta kuin teillä? Lämpimät terveiset reippaille ja kauniille settereille ohjaajineen:) Toivottaa sivujen vakiovieras Liisa ja noutajat

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s