Kaamoskuvia

Ikuista tämä kameran kanssa harrastaminen. Mutta niin sen pitää ollakin, tyhmäähän se olisi jos kaiken oppisi heti ja helpolla. Liikkuvaa kuvaa en saa onnistumaan, siihen en osaa asetuksia vieläkään asettaa oikein. Mutta näistä pysähtyneistä otuksista sain jotain sentään aikaan. Tänään oli täällä alhaalla jokilaaksossa -18 mutta tuohon Ailikkaalle kun nousi niin pakkanen laski niin, ettei hikoillessa tarvinnut edes pipoa. Hiki tuli kun keksin lähteä rämpimään tieltä ns.” mettään” ja tipuin paikoin reisiä myöten hankeen. Lumi oli kinostanut mukavasti. Koirille kansi ei ollut mitä mukavin. Riekon jälkiä näimme mutta itse linnut olivat piilossa…

Tässä the BluesBrothers

img_1650-1img_1656-1

Evitan kuvasta käsittelin sinisyyttä pois…img_1660-1

Tähän jätin vähän sinistä hämyä jäljelleimg_1652-1Hyvät kuuraparrat saivat kaikki 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s