Match show Ivalo 1.6.2008 ja kesäloma uutisia

Pyörähdin jo perinteeksi muodostuneessa Pohjois-Lapin koirakerhon järjestämässä match showssa Evitan ja Jepen kanssa harjoittelemassa ennen ”oikeita” kehiä. Molemmat saivat punaiset nauhat ja punaisten kehässä sijoittuivat niin, että Jeppe oli punaisten 2. ja Evita 3. 🙂

Torstaina lähdemme kesälomalle kohti Etelä-Suomea. Isäntä jää tänä vuonna runsaan työrupeaman kera kotiin. Käväisemme näyttäytymässä Lapualla erikoisnäyttelyssä ja takasintulomatkalla Rovaniemen KV näyttelyssä Jepen kanssa. Siinä meidän tämän kesän turnee näyttelyiden osalta. Sitten  alkaakin kova treenikausi ennen syksyn koerupeamaa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s