Noutoharjoituksia

Toukokuu on jo yli puolivälin mutta Utsjoella on vielä lunta! Ei nyt enää ihan pihapiirissä mutta tunturissa on vielä talvi. Jäät yrittävät lähteä Tenosta mutta kylmät kelit viivyttävät lauttojen liikkumista. Meidän kohdalla joki virtaa jo.

Kesäharjoittelut alkavat kaikesta huolimatta. Juniorit, Evita ja Jeppe, harjoittelivat noutoa nyt ulkona ja ihan mallikkasti kaikki onnistui. Jeppe on vaan niin hurjan innokas, että meinaa revetä 🙂 Sillä on aina sata rautaa tulessa kun jotain tehdään.

Sainpas kuvattuakin noita junnuja harjotuksissa.Ensin Evita näyttää mallia…

Ja sama Jepeltä, ote vielä hakusessa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s