Uusi vuosi 2008…

…on alkanut rauhallisissa merkeissä täällä Utsjoella. Onneksi täällä ei  lapsilla ole tapana paukutella raketteja ennen puoltayötä ja se ”sota” on ohi puolessa tunnissa. Nopea rahan ilmoille räjäyttäminen. Pakkasta näin uuden vuoden aamuna -16C, selkeä taivas näyttää olevan, aurinko nousee jossain. Mieleni tekisi lähteä vähän uuden vuoden metsästysretkelle mutta saattaapi tuo pakkanen estää sen. Katselen mihin suuntaa kehittyy, kiristyykö vai lauhtuuko.

Iloa, terveyttä ja menestystä vuodelle 2008!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s